folder Γενικές Ανακοινώσεις

Documents

pdf ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΑΣΑ Popular

Image ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ Popular

Tο Γραφείο Διασύνδεσης πραγματοποιεί συνεδρίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και επαγγελματικής ανάπτυξης από εξειδεικευμένο συνεργάτη σε φοιτητές και αποφοίτους της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών προκειμένου να υποβοηθηθούν σχετικά με τις επιλογές τους τόσο στην επαγγελματική όσο και στην εκπαιδευτική τους πορεία. Η συμβουλευτική υποστήριξη σταδιοδρομίας και επαγγελματικής ανάπτυξης αφορά θέματα που σχετίζονται με: -  σύνταξη βιογραφικού σημειώματος -  αναζήτηση θέσεων εργασίας | συμμετοχή σε επαγγελματικές συνεντεύξεις -  διαμόρφωση επαγγελματικής ταυτότητας ελεύθερου επαγγελματία -  αρχές επιχειρηματικότητας | ανάπτυξη δεξιοτήτων-κλειδιά για την αγορά εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο: 210.3897159 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

default Ενημερωτική συνάντηση σχετικά με μετακινήσεις για σπουδές και πρακτική άσκηση με το πρόγραμμα Erasmus+ (ακαδ. έτος 2022-23) Popular

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12/21 στις 10.00 (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ). Συμμετέχετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο.