folder Γενικές Ανακοινώσεις

Documents

document Δελτίο Τύπου / Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση με την ειδ. κατηγ. Ελ.πολιτών της Μουσ. Μειον. Θράκ. Popular

Στο επόμενο διάστημα θα ορισθεί με ανακοίνωση από τη Γραμματεία του Τμήματος, και μετά τη λήξη της προθεσμίας ηλεκτρονικής προεγγραφής τους (14-21/9/2016), προθεσμία ολοκλήρωσης εγγραφής των επιτυχόντων στο Τμήμα που ανήκουν στην ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, για το ακαδ. έτος 2016-17. Αναμένεται η αποστολή μηχανογραφημένης κατάστασης των εν λόγω επιτυχόντων από το ΥΠΠΕΘ. ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

document ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ, ΑΚ. ΕΤ. 2016-17) Popular

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ: http://www.aht.asfa.gr/index.php/2015-10-17-21-00-38/2015-10-17-20-56-59/443-anakoinosi-vevaiosi-amka/file     ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ (19.09.2016): Στο επόμενο διάστημα θα ορισθεί με ανακοίνωση από τη Γραμματεία του Τμήματος, και μετά τη λήξη της προθεσμίας ηλεκτρονικής προεγγραφής τους (14-21/9/2016), προθεσμία ολοκλήρωσης εγγραφής των επιτυχόντων στο Τμήμα που ανήκουν στην ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, για το ακαδ. έτος 2016-17. Αναμένεται η αποστολή μηχανογραφημένης κατάστασης των εν λόγω επιτυχόντων από το ΥΠΠΕΘ.   ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

pdf Ανακοίνωση (βεβαίωση ΑΜΚΑ) Popular

document Δελτίο Τύπου / Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση Popular

Η διαδικασία εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα πραγματοποιείται στο διάστημα 5-12/9/16 με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://eregister.it.minedu.gov.gr, εισάγοντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Η εφαρμογή θα βρίσκεται σε λειτουργία από το μεσημέρι της 5ης Σεπτεμβρίου 2016. Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι σχολικές μονάδες θα παρέχουν υποστήριξη στους επιτυχόντες όσον αφορά τους κωδικούς πρόσβασης, ενώ μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα υπάρχει διαθέσιμο αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για τη διευκόλυνσή τους.