folder Εκδηλώσεις

Documents

pdf Εκδήλωση για το έργο του Edvard Munch Popular

Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, η Νορβηγική Πρεσβεία και το Νορβηγικό Ινστιτούτο στην Αθήνα σάς προσκαλούν σε εκδήλωση για το έργο του Edvard Munch η οποία θα πραγµατοποιηθεί την Τρίτη, 12 ∆εκεµβρίου 2023, και ώρα 19:00 στο Αµφιθέατρο της Βιβλιοθήκης της ΑΣΚΤ.

pdf Oμιλία του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΝΕΥΛΑΒΗ: "Μηχανισμοί του Λόγου και Finnegans Wake: James Joyce" Popular

To Γ' ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΠΤΙΚHΣ TET και το μάθημα ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ του Τμήματος ΘΙΣΤΕ σάς προσκαλούν την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 12.00, στην ομιλία του Ελευθέριου Ανευλαβή: "Μηχανισμοί του Λόγου και Finnegans Wake: James Joyce".

Image 1 Popular

                                                                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  2 ΙΟΥΝΙΟΥ  - ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΚΤ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 256 Ο Σύλλογος  Διοικητικού Προσωπικού της ΑΣΚΤ διοργανώνει ημέρα αιμοδοσίας στις 2 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 έως 15.00 (Πειραιώς 256-αίθουσα Γραμμικού Σχεδίου), προκειμένου να δημιουργηθεί τράπεζα αίματος στο όνομα της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, για τις ανάγκες κυρίως της ακαδημαϊκής της κοινότητας και των αιμοδοτών-μελών της. Για την ασφαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας λόγω του ιού SARS-CoV-2 είναι απαραίτητο να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Για όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και για κάθε ενδιαφερόμενο/η που επιθυμούν να δώσουν αίμα για τον παραπάνω σκοπό, παρακαλούνται, στην προσέλευση να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους και να φορούν μάσκα. Στο χώρο της αιμοδοσίας θα διατίθεται προς χρήση αντισηπτικό διάλυμα.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή αιμοδοσία  μπορείτε να ανατρέξετε και στο παρακάτω link: http://ekea.gr .