folder Εκδηλώσεις

Documents

pdf ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΟΛΑΣ- 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ / ΑΣΚΤ, Tετάρτη 5 Απριλίου 2017, Aμφιθέατρο Βιβλιοθήκης, 6μμ. Popular

Εκδήλωση στο αμφιθέατρο της νέας βιβλιοθήκης :Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 6μ.μ.

document Ξενάγηση στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα στην Έκθεση “Αλέξανδρος Γεωργίου· μεταΘεοί” Popular

Ξενάγηση στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσαστην Έκθεση “Αλέξανδρος Γεωργίου· μεταΘεοί”Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, 13:00Ελεύθερη είσοδος

document ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ (StoryDoc_Home New Home in Athens) Popular

Πρόκειται για τη δράση, Home New Home in Athens, που πραγματοποιείται σε συνεργασία  με το πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων Ανοιχτά Σχολεία, τον Οργανισμό Πολιτισμού και Νεολαίας ΟΠΑΝΔΑ και την Περιφέρεια Αττικής. Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.Στόχος του προγράμματος είναι να παραχθούν 10 ταινίες μικρού μήκους (διάρκειας 8-15 λεπτών), οι οποίες θα προβληθούν δημόσια στην Αθήνα και σε άλλες 5 πόλεις. Συγκεκριμένα, προβολές θα γίνουν στις πόλεις Μυτιλήνη, Σμύρνη, Τυρ (Λίβανος), Αμάν (Ιορδανία) και Ραμάλα (Παλαιστίνη) όπου πραγματοποιείται αντίστοιχο πρόγραμμα με τίτλο Ηοme - New Home. Το πρόγραμμα παραγωγής ντοκιμαντέρ απευθύνεται σε κάθε φίλο του ντοκιμαντέρ, ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας στο αντικείμενο. Ιδιαίτερα τμήματα θα συγκροτηθούν για νέους (16 – 24 ετών) και για μεγαλύτερους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ παρέχεται δωρεάν κινηματογραφικός εξοπλισμός σε κάθε συμμετέχοντα. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε 3 τριήμερα σεμινάρια, το Φεβρουάριο, το Μάρτιο και το Μάιο του 2017. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα: http://www.storydoc.gr/ ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Image 14389897 10153689671612131 1512618978 n Popular

pdf ΑΠΟΦΑΣΗ - ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ" - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Β" ΣΤΟ Φ.073.922/3/315146/Σ.144 (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ) Popular

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 9Η ΣΕΛ. ΠΟΥ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ"...) ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ"

pdf Συναισθησία Solomon's Case Popular

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και ο καλλιτέχνης mastroKristo σας προσκαλούν  στη Διαδραστική Οπτικοακουστική Εγκατάσταση με τίτλο "Συναισθησία - Solomon's Case",  από τη Δευτέρα 04.07 έως την Πέμπτη 07.07 [Δευ–Τρ-Τετ: 19:00–21:00, Πέμ.: 17:00–19:00 και 21:00–23:00] στην αίθουσα Black Box του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.   "Τι γεύση έχουν οι νότες που παράγουν τα μουσικά όργανα;  Και τι μυρωδιά έχει το νόημα των λέξεων;"   Mέσω της διαδραστικής εγκατάστασης Solomon's Case, ο δημιουργός του project mastroKristo  επιθυμεί και προσπαθεί να δημιουργήσει στον θεατή, συναισθητικές εμπειρίες,  προσκαλώντας τον να πληροφορηθεί για το φαινόμενο της συναισθησίας  αλλά και για τον μοναδικό τρόπο που αντιλαμβανόταν την ζωή,  ο Σόλομον Βενιαμίνοβιτς Σερεσεβσκι (1886–1958)     Το πρότζεκτ "Συναισθησία - Solomon's Case" περιλαμβάνει:     - Ζωντανούς Ψηφιακούς Πίνακες Ζωγραφικής (όραση) - Πρωτότυπες Μουσικές Συνθέσεις (ακοή) - Ροφήματα (γεύση) - Αρώματα (όσφρηση) - Ξυλόγλυπτες Διαδραστικές Κατασκευές (αφή)     Video trailer του project "Συναισθησία - Solomon's Case"